Як міністр оборони в зону АТО їздив, був на ВОПі і дивився кікбоксинг. ФОТО

 

У середу, 2 серпня, міністр оборони Степан Полторак відвідав район проведення АТО, де зокрема перевірив стан бойової готовності деяких артилерійських і танкових підрозділів, що відведені від лінії розмежування. Про це повідомляє прес-служба МОУ.

Керівник оборонного відомства поспілкувався з військовослужбовцями, ознайомився з їхніми побутовими умовами, станом озброєння та військової техніки, нагальними питаннями особового складу.

Перебуваючи в одному з артилерійських дивізіонів, генерал армії Степан Полторак відзначив “готовність особового складу до виконання поставлених завдань у будь-який час”.

“Залишився задоволений бойовим духом наших військовослужбовців, належним технічним станом техніки та побутовими умовами бійців”, — констатував Полторак. За його словами, морально-психологічний стан особового складу та стан військової дисципліни у підрозділі — на високому рівні, проводяться практичні заняття на озброєнні та військовій техніці.

Фото: МОУ

Також міністр відвідав танковий батальйон у районі відведення. Він ознайомився з умовами проживання бійців і технічним станом озброєння та військової техніки, відзначив злагодженість екіпажів танків, навченість особового складу танкових підрозділів та готовність техніки до застосування.
Генерал армії Степан Полторак подякував танкістам за сумлінну службу.

Кращі артилеристи й танкісти були нагороджені медалями, відомчими нагородами, цінними подарунками та відзнакою міністра оборони України “Вогнепальна зброя”, інформує прес-служба МОУ.

Степан Полторак на ВОПі

Також 2 серпня міністр оборони відвідав один із взводних опорних пунктів на лінії розмежування.
“Він поспілкувався з особовим складом, відзначив підготовленість опорного пункту в інженерному відношенні, а також ознайомився з питаннями щодо матеріально-технічного забезпечення та організації проведення заходів бойової підготовки”, – ідеться в повідомленні МОУ.

Міністр оборони подякував військовослужбовцям за самовіддану службу, а їх родинам — за розуміння і підтримку. Кращі бійці опорного пункту також отримали цінні подарунки, нагороди та грошові премії.

Фотогалерея з ВОПу:

Степан Полторак на ВОПі АТО 3 ЗСУ на ВОПі АТО 1 Степан Полторак на ВОПі АТО 4 Степан Полторак на ВОПі АТО
<
>

“З такими захисниками Батьківщини українці на мирній території можуть жити спокійно. Завдяки вам тисячі сімей залишаються в безпеці”, — сказав генерал армії Полторак.

Того ж дня міністр оборони в одному з пунктів дислокації на Донеччині привітав воїнів-десантників з Днем ВДВ.
Від імені президента України Степан Полторак вручив десантникам державні нагороди, зокрема орден “За мужність”.
Крім того, міністр вручив військовослужбовцям відомчі нагороди, цінні подарунки та грошові премії, подякував військовослужбовцям ВДВ за мужність, самопожертву та героїзм.

Під час заходу присутні вшанували загиблих героїв-десантників хвилиною мовчання.

Судячи з фото, Полторак також став глядачем на показовому поєдинку десантників із кікбоксингу.

У робочій поїздці міністр оборони пересувався гелікоптером. Його супроводжував радник Юрій Бірюков.

Читайте також:
Полторак проголосив 5 напрямків оборонної реформи

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна