ЗСУ в Авдіївській промзоні відбили наступ двох бойових груп противника, – “ІС”

 

Бойове зіткнення з двома групами терористів “ДНР” відбулося в промисловій зоні міста Авдіївка в неділю, 30 липня.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив” 31 липня.

“В районі промзони Авдіївки (на південь від провулка Ясинівський, по південно-східній околиці Авдіївки) вранці в неділю відбулося коротке бойове зіткнення на середній і ближній дистанції. Дві групи окупантів до 10 осіб кожна, діючи в напрямку до вул. Корольова (приватний сектор), спробували приховано зблизитися з передовими позиціями ЗСУ та обстріляти їх зі стрілецької автоматичної зброї й ручних гранатометів”, – повідомляє “ІС”.

Зазначається, що диверсанти були своєчасно виявлені бойовою охороною українського підрозділу, який обороняється на цій ділянці, і після 20-хвилинної перестрілки, під прикриттям вогню 82-мм мінометів та гранатомета (АГС) відійшли в глибину своїх бойових порядків у бік залізничної станції “Ясинувата-2”.

Нагадаємо,саме цього дня Авдіївка разом із підрозділами 72-ї бригади, яка її захищає, відзначали триріччя звільнення міста від “ДНР”.

Читайте також:
Доба АТО: 26 обстрілів, четверо поранених

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна