У Держдумі РФ визнали, що витрати на війну в Сирії важливіші за медицину

 

Депутат Державної думи РФ Ігор Сухарєв заявив, що витрати на війну в Сирії важливіші, ніж зарплати лікарів.
Про це представник сказав в ефірі радіо “Ехо Оренбурга”.

“Так, не вистачає автомобілів, так, не вистачає людей, які працюють на цій швидкій допомозі, так, це дуже тяжка праця. Плата, скажімо так, не відповідає тим моральним і фізичним затратам, які на собі несуть лікарі”, – сказав депутат. Проте, на його думку, “Сирія нам, напевно, потрібніша сьогодні, ніж заробітні плати”.

Політик зазначив, що “ми повинні розуміти, навіщо ми ведемо війну в Сирії, навіщо нам Середземне море, тобто які загрози приховують кораблі, які можуть зайти в Середземне море, маючи крилаті ракети”.

“Вибрав Сирію – хай вибачать мене лікарі”, – заявив Сухарєв.

У Держдумі Ігор Сухарєв представляє Оренбурзьку область. Він входить до правлячої фракції “Єдина Росія” і є членом комітету ДД з питань федеративного устрою і місцевого самоврядування.
Сухарєв – керівник міжрегіональної координаційної ради путінської партії “Єдина Росія” по Оренбурзькій, Самарській та Ульяновській областях.

Читайте також:
Через кількість замовлених медалей стало відоме число російських вояків у Сирії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна