Прокурор Бердриківський імовірно з рушниці збив безпілотник антикорупціонерів

 

Над маєтком одного з високопосадовців Генеральної прокуратури Володимира Бедриківського в понеділок, 31 липня, було збито безпілотний літальний апарат, що фіксував відповідність його майна декларації.
Про це повідомив член громадської ради НАБУ Олексій Гриценко – один із тих, хто запускав дрон для відеозйомки.

 Посада, яку обіймає Володимир Бедриківський – керівник департаменту нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності ГПУ.
Імовірно, саме він збив БПЛА антикорупціонерів зі стрілецької зброї.

Під час зйомки дроном будинку начальника департаменту ГПУ Бедриківського наш дрон було збито з вогнепальної зброї після певної кількості пострілів з території, де він живе”, – написав Гриценко у “Фейсбуці”, заявивши про виклик ним поліції.

Фото: ФБ Загородній

Як стверджує Гриценко-молодший, зйомку будинку вони з колегою здійснювали за закликом генпрокурора Юрія Луценка, “який просив повідомляти про недоброчесних прокурорів і надавати таку інформацію”.

Активіст також висловив сподівання на швидку реакцію правоохоронців на стрілянину прокурора.

“Сусідка віддала дрон, який впав на її територію… Людина, схожа на Бедриківського, втекла до озера. На території дві автівки, одна з яких ним задекларована”, – пізніше додав Гриценко.

Про незадеклароване майно Бедриківського раніше повідомляли журналісти-розслідувачі.

Читайте також:
“На що скаржитись?” Із незадекларованого будинку судді Мальвіни Данилової винесли незадекларовані $0,5 млн.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна