У Дніпрі вибухнув автомобіль, постраждала водій. ОНОВЛЕНО

 

У центрі Дніпра сьогодні, 27 липня, вранці вибухнув автомобіль “Опель Астра”. Госпіталізовано дівчину, що була за кермом.

Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Дніпропетровської області.

“27 липня близько 10-ї години ранку по проспекту Поля, 117 вибухнув автомобіль «Опель Астра». В результаті вибуху невстановленого предмету водій автомобіля, 27-річна жінка, направлена до лікарні. Ніхто з перехожих від вибуху не постраждав”, – йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, попередній діагноз постраждалої – відкритий перелом ноги, забій голови, а також рвані рани м’яких тканин, передає Інформатор.

ОНОВЛЕНО
Пізніше в поліції уточнили, що внаслідок вибуху поранення отримала ще одна жінка – 70-річна перехожа. Її доправили до лікарні, після надання невідкладної допомоги вона проходить лікування амбулаторно.

Згідно з попередньою інформацією поліції, спрацював саморобний вибуховий пристрій. Автомобіль сильніше пошкоджений з боку водія.

Очевидці в соціальних мережах припускають, що вибуховий пристрій підклали під переднє колесо транспортного засобу.

На місці події працює слідчо-оперативно група, вибухотехніки та представники інших екстрених служб. Встановлюються обставини вибуху.

Читайте також:

Причиною розстрілу АТОвців у Дніпрі став конфлікт забудовників. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна