Харківська прокуратура похвалилася вироками чотирьом антимайданівцям

 

У Харкові засудили чотирьох “антимайданівців”. Про це розповів прокурор Харківської області Юрій Данильченко, розповідаючи про розслідування злочинів, пов’язаних із Майданом.

“Питання розгляду майданівських справ зрушилося з мертвої точки. На поточний момент було винесено чотири вироки, за яким четверо підозрюваних отримали терміни”, – цитує Данильченка 057.ua.

Також він сказав, що “антимайданівець” Роман Добрянський був затриманий у Грузії і зараз перебуває там у слідчому ізоляторі. У 2016 році українські працівники правоохоронних органів відправили пакет документів грузинським оперативникам. Тепер прокуратура чекає передачі Добрянського українській владі. Він підозрюється в організації розгону Євромайдану біля Академії внутрішніх військ у Харкові “тітушками”.

Крім того, було отримано вирок щодо Юрія Апухтіна, який підозрювався в організації референдуму за створення “ХНР”. Він отримав термін у вигляді 6 років позбавлення волі.

Читайте також:
Арешт антимайданівця Топаза продовжили ще на два місяці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна