З початку доби на фронті 9 обстрілів, один воїн поранений

 

З початку доби 26 липня ситуація в зоні проведення АТО залишалась стабільною. Російсько-терористичні угруповання з опівночі до 18-ї години дев’ять разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

На Донецькому напрямку о 10-й годині бойовики били з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських захисниках у районі Авдіївки. Внаслідок цього обстрілу один наш військовий отримав поранення. Сили АТО “відкрили вогонь у відповідь та примусили ворога до тиші”, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Найгарячіше було в районі Красногорівки, що на Маріупольському напрямку. Тут близько 5-ї, 6-ї та 16-ї обстрілювали позиції ЗСУ з мінометів калібру 120 і 82 міліметри та з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї злочинці обстріляли українські опорні пункти неподалік Новозванівки, Донця, Катеринівки.

Читайте також:
За минулий тиждень бойовики втратили 28 осіб убитими на Донеччині, – “ІС”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна