У США на мітингу Трампа поліція скрутила юнака з прапором СРСР. ВІДЕО

 

Під час виступу президента США Дональда Трампа в місті Янгстаун, штат Огайо, 25 липня молодий чоловік на знак протесту розгорнув радянський прапор і був нейтралізований охоронцями. Про це повідомляє телеканал WKBN.

За інформацією ЗМІ, таким чином протестувальник вказував на зв’язки Трампа з Росією під час його виборчої кампанії, з приводу чого триває розслідування на рівні Конгресу і ФБР.

Загалом поліція вивела двох порушників під час виступу Трампа в Янгстауні.

Перший протестувальник перебував у натовпі за Трампом і тримав плакат з написом “Трамп і Пенс повинні піти”.
Чоловіка вивели поліцейські, після чого президент США повернувся на сцену і сказав: “Звідки, звідки він прийшов?”. Натовп підтримав його оплесками.

Через кілька хвилин підліток розгорнув прапор СРСР. Чоловік позаду висмикнув прапор, а коли юнак хотів підібрати полотнище, офіцер поліції схопив його за шию і провів до виходу.

Після інциденту Трамп сказав натовпу: “Він молодий. Він повертається додому до мамусі. У нього проблеми. І я закладаюся, що його мама голосувала за нас, чи не так?”

Відео:

Читайте також:
Новий скандал навколо Трампів: Дональд-молодший зустрічався
з російською адвокаткою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна