Саакашвілі і Наливайченко створюють спільні штаби на осінь

 

Партії Валентина Наливайченка та Михеїла Саакашвілі – “Спаведливість” і “Рух нових сил” – домовилися про створення спільних штабів.
Як передає “Новинарня“, про це екс-голова СБУ Валентин Наливайченко заявив 23 липня.

“Ми оголошуємо створення штабів спільних дій. Час об’єднання, рух “Справедливість” та “Рух нових сил “оголошують боротьбу проти бюрократії чиновників і олігархат”, – ідеться в повідомленні на сайті партії “Рух Валентина Наливайченка “Справедливість”.

У свою чергу Михеїл Саакашвілі у своїй публікації в соціальній мережі написав про участь “Справедливості” у формуванні штабу спільних дій на осінь.

“Участь у штабах не означає злиття організацій. Комусь, можливо, не подобається Саакашвілі, комусь – інші керівники, це поки що не означає, що ми будемо йти на вибори в єдиному списку. Але якщо ми дозволимо олігархам і баригам нас розвести через особистісні, дрібні амбіції, то ми будемо мимовільними співучасниками цих ігор проти українського народу “, – зазначив екс-голова Одеської ОДА.

За словами політика, до такої ініціативи можуть долучитися ще кілька політичних груп та керівників.

Позафракційний народний депутат Віктор Чумак у “Фейсбуці” написав, що його партія “Хвиля” вітає створення штабу спільної дії.

“Ми готові координувати наші дії особливо щодо проведення спільних заходів із тиску на владу для проведення політичної реформи: ухвалення нового виборчого законодавства, поновлення складу ЦВК, ухвалення закону про ТСК (тимчасові слідчі комісії), прийняття закону про референдум, обмеження депутатських імунітетів “, – заявив Чумак.

Нагадаємо, в лютому 2016 року екс-голова СБУ Валентин Наливайченко заявив про об’єднання зусиль його політичної сили з “Батьківщиною” Тимошенко і виступив за дострокові вибори ВР.
Із такими ж закликами виступає партія Михеїла Саакашвілі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна