На Київщині в покинутому будинку виявили схрон боєприпасів

 

У селі Войтове Згурівського району Київської області правоохоронці виявили схрон боєприпасів.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Київщини, про боєприпаси правоохоронці дізналися після того, як 38-річна безробітна місцева жителька замість металобрухту зібрала в сусідському нежилому будинку боєприпаси, а коли принесла їх додому, для подальшої здачі в пункт прийому металобрухту, наляканий чоловік викликав поліцейських і вказав на місце знахідки.

В арсеналі виявилися тисячі набоїв, гранатомети, гранати, ударно-дистанційні запали тощо.

“Правоохоронці виявили в обваленому будинку, власниця якого проживає за кордоном, прихований арсенал боєприпасів: майже 3 тисячі патронів калібру 7,62, два заряджені РПГ-22, дві РГД, дев’ять запалів УДЗ та три сигнальні патрони 40 мм”, – йдеться в повідомленні.

Вилучене направлено на відповідні експертизи. Тривають слідчі дії та оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного зберігання боєприпасів.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
У Києві вбили іноземця, у квартирі знайшли арсенал зброї

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.