Доба АТО: 14 обстрілів, один боєць поранений під Мар’їнкою

 

Упродовж минулої доби, 23 липня, незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я, відкриваючи вогонь. Один український військовий отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Після 18-ї години обстріли активізувалися.
Так, на Луганському напрямку з гранатометів і мінометів бойовики двічі били по Кримському та Новоолександрівці, з гармати БМП – по Новозванівці.

На Донецькому напрямку з гранатометів противник вів вогонь по опорних пунктах ЗСУ поблизу Кам’янки та на шахті “Бутівка”.

На Маріупольському напрямку близько 20-ї години бандформування застосовували гранатомети і стрілецьку зброю по українських захисниках у районі Мар’їнки. В результаті цього обстрілу один військовослужбовець сил АТО отримав поранення. Крім того, під гранатометним вогнем опинились і будинки мирних мешканців селища.

“На більшість провокацій ворога, українські військові оперативно відкривали вогонь у відповідь”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у зведенні станом на 18:00 ішлося про незначну кількість обстрілів позицій ЗС України.
При цьому близько 11-ї години незаконні збройні формування відкрили вогонь зі стрілецької зброї по оселях мирних мешканців селища Зайцеве. Внаслідок обстрілу повністю згоріли три будинки, повідомляли у штабі.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.