Тренер збірної України помолився в католицькій святині за потрапляння команди на ЧС-2018 до РФ

 

Іспанський тренер збірної України з футболу Рауль Ріанчо (помічник Андрія Шевченка) помолився у провідному католицькому монастирі за мир і потрапляння українців на чемпіонат світу до Росії.

Про це 57-річний Рауль Руїс Гонсалес Ріанчо написав у соцмережі, проілюструвавши допис світлинами велоподорожі по півночі Іспанії.

“Прибуття в монастир Санто-Торібіо-де-Льєбана. Я проситиму святу допомогу, щоб знайти мир, і щоб збірна України зіграла на чемпіонаті світу”, – написав Ріанчо, який бере участь у велопробігу в автономній провінції Кантабрія.
Про це інформує Zbirna.com.

Як видно з фото, Ріанчо під час відвідин католицької святині був вбраний у светр із символікою збірної України.

Монастир францисканців Санто-Торібіо-де-Льєбана розташований в горах у муніципалітеті Потес, що за 100 км від рідного міста Ріанчо – Корвера-де-Торансо (він уродженець Кантабрії).
Поряд із Римом, Єрусалимом, Сантьяго-де-Компостела і Каравака-де-ла-Крус, цей монастир у католицькій церкві дає можливість індульгенції, тобто повне відпущення гріхів.
Монастир Санто-Торібіо, за переказами, був закладений у VI столітті разом із частками Животворного Хреста, на якому був розіп’ятий Христос.

Як відомо, 2 і 5 вересня збірній України належить зіграти два ключові матчі в боротьбі за перемогу у відбірковій групі І чемпіонату світу-2018 – із командами Туреччини (вдома) та Ісландії (на виїзді).

Однак навіть у разі проходження кваліфікації залишаються політичні моменти, що можуть зашкодити “синьо-жовтим” взяти участь у “мундіалі”, який прийматиме країна-агресор – Росія.

Читайте також:
Помста за Самойлову: у Росії хочуть не пустити збірну України на ЧС-2018

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.