АТО: 16 обстрілів, один поранений

 

За минулу добу, 16 липня, незаконні збройні формування 16 разів порушували “режим тиші”. Зокрема сім разів – до сьомої години ранку, дев’ять разів – після 18:00.
У відповідь сили АТО чотири рази відкривали вогонь.

Прес-центр штабу АТО повідомляє про одного пораненого бійця Збройних сил України.

Увечері на Маріупольському напрямку бойовики били з гранатометів по опорних пунктах ЗСУ у Водяному та Широкиному. Із 20:40 і майже впродовж 2двох годин ворог зі 120- та 82-міліметрових мінометів, БТРів, гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілював підрозділи сил АТО в районі селища Гнутове.

“Приблизно в цей же час злочинці били по українських захисниках у Талаківці. Тут, внаслідок цього обстрілу, один наш військовий отримав осколкове поранення”, – йдеться у зведенні.

Крім того, наприкінці доби бойовики випустили 13 мін калібру 82 міліметри по позиціях ЗСУ біля Красногорівки.

На Луганському напрямку ввечері незаконні збройні формування з гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Новозванівку, Троїцьке, Новоолександрівку та Донець.

Читайте також:
День металурга в зоні АТО пройшов спокійно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна