Підполковника карного розшуку Дніпропетровщини взяли на хабарі. ВІДЕО

 

Начальник одного з відділів управління карного розшуку ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області затриманий на хабарі Службою безпеки України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою НП.

Як інформує прес-служба СБУ, підполковник поліції вимагав 1000 доларів від місцевої мешканки за не притягнення її сина до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Правоохоронці затримали здирника біля його оселі після отримання неправомірної вигоди.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (“одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище”, карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років).

“Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії”, – ідеться в повідомленні.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна