Біля берега Криму затримали мандрівника, який плив з РФ на пластикових пляшках

 

Російські прикордонники в окупованому Криму затримали жителя Саратова, який намагалися потрапити з РФ на півострів на пластикових пляшках.

Про це повідомила прес-служба кримського прикордонного управління ФСБ, передає ТАСС.

“При патрулюванні акваторії Керченської протоки на відстані однієї милі від берегової лінії екіпаж прикордонного сторожового катера виявив невідомого громадянина, який, використовуючи споруджений з підручних матеріалів пліт, рухався зі сторони порту Кавказ”, – йдеться в повідомленні.

На березі розповів, що ще 2012 року прийняв рішення спробувати себе в ролі “вільного мандрівника”. Для цього він навіть подав заяву в паспортний стіл про зняття з реєстраційного обліку за місцем проживання в Саратові.

Він проклав маршрут із Саратовської області РФ до Криму через Ставропілля і Кубань.

Прибувши в порт Кавказ, мандрівник вирішив перебратися на протилежний берег Керченської протоки, для чого за допомогою дощок і пластикових пляшок змайстрував пліт.

Тепер чоловіка чекає адміністративна відповідальність за вихід в море на непередбаченому для цих завдань плавальному засобі.

Читайте також:
ЗМІ в Криму помітили поставку в обхід санкцій ще двох турбін Siemens

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна