Порошенко підтримав ідею створити Міністерство ветеранів

 

Президент Петро Порошенко доручив проаналізувати можливість створення Міністерства у справі ветеранів.
Про це він заявив у Сумах на церемонії відкриття пам’ятного знаку “Козацький хрест борцям за волю” поблизу Свято-Воскресенського кафедрального собору УПЦ КП, передає “Еспресо ТВ”.

“За два з половиною роки в АТО взяли участь 300 тисяч українських воїнів… Хочу звернутися до Верховної Ради та уряду з дорученням проаналізувати можливість створення міністерства ветеранів, бо саме на їх прикладі мають виховуватися майбутні покоління захисників Вітчизни”, – сказав Порошенко.

“Ми будемо втілювати цей досвід в життя для того, щоби найбільш достойні українські воїни, українські ветерани відчули справжнє ставлення до них українського народу та української держави”, – додав президент.

Як інформувала “Новинарня“, першим лобіювати створення Міністерства ветеранів почав політик і бізнесмен Олександр Третьяков, голова Комітету Верховної Ради у справах ветеранів та інвалідів.

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна