Кримчанин розповів про своє викрадення і залякування ФСБ

 

В окупованому РФ Криму жителя села Леніне Петра Бородіна невідомі викрали з-під його будинку і влаштували допит на пустирі.
Про це повідомив сам Бородін в коментарі виданню “Крим.Реалії”.

Бородін розмістив відео в “Фейсбуці” з розповіддю про викрадення, яке відбулося увечері 10 червня.

“Приїхав з роботи і ліг спати. Потім мені подзвонили і сказали, що їде до мене якийсь друг, який не бачив мене чотири роки. Дивлюся, якась машина під’їхала. З машини сказали “сідай”. Я сів, і мені там почали допити влаштовувати. Обзивали мене. Питали про якогось Олега. Сказав, що не знаю, після чого почали мені погрожувати. Я мовчав і нічого не говорив”, – розповів Бородін.

За словами кримчанина, через деякий час йому до боку приставили пістолет і відвезли в пустир біля Феодосії.

“Вивезли. Почали погрожувати. Питали за якусь організацію, в якій я нібито перебував, комусь щось розповідав – маячня всяка. Один дістав пістолет і почав стріляти в повітря. Лякали мене. Змусили мене написати, що я в ніякій організації не перебуваю, ознайомлений з опитуванням”, – сказав Бородін.

Бородін додав, що через три години його відвезли до будинку і сказали: “давай залишимося друзями”.

Він припустив, що це були співробітники російського ФСБ.

Російські силовики не коментують заяву кримчанина про факт викрадення невідомими.

Як відомо, після анексії в Криму відбуваються масові обшуки у незалежних журналістів, кримськотатарських активістів, членів Меджлісу і громадян, які не визнають півострів територією Росії.

Читайте також:
Українського патріота Балуха в Криму залишили в СІЗО аж до літа

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна