Міноборони Росії продовжує відхрещуватися від Агєєва, взятого в полон на Луганщині

 

Оборонне відомство Росії називає “брехнею” інформацію про те, що затриманий українськими військовими в Луганській області громадянин РФ Віктор Агєєв перебуває на контракті в збройних силах Росії, незважаючи на власні зізнання Агєєва.

Про це інформує “Радіо Свобода” з посиланням на повідомлення прес-служби Південного військового округу ЗС РФ.

У ПВО (ЮВО) заявляють, що Віктор Агєєв не міг підписати контракт зі збройними силами РФ за чотири дні, як він стверджує в інтерв’ю, тому що на це потрібно більше місяця.

Нагадаємо, Агєєв в інтерв’ю каналу “1+1” повідомив, що служить у Ростовській області, в Новочеркаську, в полку зв’язку та навчальному центрі повітряно-космічних сил Росії.
Він підтвердив, що в березні 2017 приїхав з Алтаю в місця, де раніше проходив строкову службу, підписав контракт на службу в ЗС Росії, з “армією ЛНР” та невдовзі був відправлений на Донбас.

Як писала “Новинарня“, Віктор Агєєв був затриманий українськими військовими після бою в районі села Жолобок у Луганській області. Зараз він перебуває в СІЗО у Старобільську, з ним працює СБУ.

Читайте також:
Крім Агєєва: стали відомі всі імена полонених
і вбитих під Жолобком бойовиків “ЛНР”. Їх таки зарізали (фото 18+)

“Думала, їх там нема”. Мати полоненого єфрейтора Агєєва підтвердила,
що він був на контракті із ЗС РФ, і просить Путіна про обмін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна