Біля Станиці Луганської загинув український воїн – внаслідок підриву

 

Минулої доби, 10 липня, бойовики 22 рази порушили “режим перемир’я”. Вже традиційно активні провокації ворога фіксувались ввечері та вночі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Близько 19-ї години в районі Станиці Луганської внаслідок підриву загинув один український воїн.

Найбільша кількість обстрілів позицій ЗСУ – 12 – відбулась на Маріупольському напрямку. Після 18-ї години бойовики з гранатометів обстрілювали Новомихайлівку, Березове. По селищу Широкине близько 10-ї вечора били з великокаліберних кулеметів та озброєння БМП. Також ворожі кулемети “працювали” по Талаківці та Мар’їнці. “У відповідь на провокації ворога українські захисники здебільшого відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів”, – зазначили у штабі.

На Луганському напрямку противник ввечері і вночі бив з мінометів 82-го калібру по селищам Малинове та Катеринівка. Провокативні обстріли з великокаліберних кулеметів були і по наших позиціях у Новотошківському та Новозванівці.

На Донецькому напрямку з району Ясинуватої незаконні збройні формування близько 18-ї та 22-ї години з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецького озброєння вели вогонь по Авдіївці.

Читайте про попередню добу:
АТО: ворог посилив обстріли, ЗСУ без бойових втрат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна