Внаслідок важкого поранення на Донбасі загинув воїн із Вінниці

 

У Дніпрі, в обласній клінічній лікарні імені Мечникова, 9 липня помер військовослужбовець Збройних сил України Олексій Тимощук, який зазнав поранення наприкінці червня. Про це інформує “Новинарня“.

24 червня 1981, Вінниця. Солдат, Залишились мати, сестра, дружина та троє дітей.

Олексієві Васильовичу щойно виповнилося 26 років. Солдат Тимощук був навідником кулеметного відділення у 9-му окремому мотопіхотному батальйоні “Вінниця” 59 омпбр.

Сайт Вінницької обласної держадміністрації називає його “солдат строкової служби в/ч  п/п В2248″.

29 червня близько 19:30, під час обстрілу на Маріупольському напрямку, внаслідок розриву гранати воїн дістав важкі осколкові поранення голови, очей, грудної клітки, живота.

Дві доби життя бійця рятували лікарі 61-го військового мобільного госпіталю. 1 липня його вертольотом евакуювали у Дніпро, де за життя героя надалі боролися лікарі ОКЛ ім. Мечникова, повідомила в соцмережі радник голова ДніпрОДА Тетяна Губа.

Олексій Тимощук мешкав у місті Вінниця. В нього залишилися дружина і троє дітей.

На брифінгу 10 липня речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко підтвердив, що напередодні в зоні проведення антитерористичної операції загиблих у лавах Збройних сил України не було, однак один військовий помер у лікарні Дніпра від поранень, отриманих раніше.

Читайте також:
Українська розвідка назвала втрати бойовиків за минулий тиждень

Бойові втрати червня: імена й портрети загиблих героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна