Трамп: Пора рухатися до конструктивної роботи з РФ. Але санкції не знімемо

 

Дональд Трамп заявив, що слід рухатися до конструктивної роботи з Росією. Про це президент США написав у “Твіттері”.

“Ми домовилися про припинення вогню в частинах Сирії, що врятує життя людей. Пора рухатись уперед в конструктивній роботі з Росією!” – заявив Трамп, маючи на увазі результати переговорів із Володимиром Путіним у Гамбурзі.

У іншому “твіті” Трамп зазначив, що не обговорював із президентом РФ питання санкцій, накладених на Росію.

“Санкції не обговорювалися на моїй зустрічі з президентом Путіним. Нічого не буде зроблено, поки українські та сирійські проблеми не будуть вирішені”, – наголосив глава Білого дому.

Він повідомив, що обговорював з Путіним, зокрема, створення підрозділу з кібербезпеки, аби не допустити потенційного втручання у вибори “і багатьох інших негативних речей”.

Він також повідомив, що під час розмови з Путіним він “сильно натиснув” на російського лідера в питанні щодо можливого втручання Росії у вибори в США.

“Я наполегливо натиснув на президента Путіна двічі щодо втручання Росії в наші вибори. Він серйозно заперечив це. Я висловив йому свою думку”, – написав президент США.

Нагадаємо, 7 липня на полях саміту G20 у Гамбурзі зустріч Трампа й Путіна тривала на дві години більше запланованого.
Американські ЗМІ повідомили, що президенти близько 40 хвилин обговорювали тему російського кібервтручання у вибори в США.

Читайте також:
Трамп і Путін домовилися про перемир’я в Сирії. Між ними побачили “хімію”

Путін про Трампа: він зовсім не такий, як по телевізору,
ми встановили з ним взаємини

Вашингтон уперше призначив спецпредставника по врегулюванню в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна