“Спалите одну – виросте ще дві”. Після пожежі в “Піці ветерано” у Дніпрі засновник обіцяє розширити мережу

 

У Дніпрі спалили літній майданчик піцерії “Піца ветерано”, заснованої учасниками АТО, однак вони обіцяють відновити заклад та розширити мережу.

Відео пожежі в піцерії за адресою вул. Старокозацька, 57 оприлюднив власник закладу Андрій Сарвіра.

“Доброго ранку. Хто встиг посидіти на літньому майданчику, вітаю. В 2 ночі він дивним чином загорівся”, – написав Сарвіра, позивний “Санчес”, у “Фейсбуці” 9 липня.

Підприємець закликав усіх небайдужих допомогти в подоланні наслідків підпалу.

Засновник мережі “Піца ветерано” Леонід Остальцев переконаний, що йдеться саме про підпал, і заявляє, що учасників бойових дій залякати не вдасться.

“Ми не всім подобаємось, а після приїзду президента так взагалі… Але. Ми не мальчікі паінькі, не пушистікі, а ветерани. Ми знаємо, що таке війна, і такою шляпою нас не те що не запугать – навіть здивувати не вийде”, – написав Остальцев у соцмережі.

Він наголошує: “Все відбудуємо і підемо далі. Спалите одну – виростуть ще дві. Чому? Тому що “Ветерано” – це не про гроші, це не про політику, це не про злобу, а про адаптацію учасників бойових дій в соціумі на мирній землі”.

“Нас дуже багато, і ми хочемо створювати й працювати, а не ламати і палити (інколи хочемо [ламати], але краще, щоб ми створювали і працювали – повірте). За кожним ветераном в проекті стоїть історія подолання труднощів і маленька #перемога, але зрозуміти це можуть не всі. Що я хочу вам сказати, друзі і недруги – заберіть у мене все, що я маю, і у мене залишиться дуже багато – друзі, брати, сім’я, дві руки, дві ноги і голова, яка варить. Тому скиглити я не буду і взагалі не звик. І так з усіма, хто працює з нами. Тому ми йдемо далі, працюємо і розвиваємося”, – наголосив засновник ветеранської мережі.

“Pizza Veterano Дніпоо” відкрилася 11 лютого 2017 року. Її відвідав президент Петро Порошенко, коли перебував із візитом у Дніпрі.

Проект піцерій, кав’ярень та інших закладів “Ветерано”, заснований Леонідом Остальцевим, допомагає ветеранам АТО відкрити власну справу, знайти роботу та адаптуватися у мирному житті.

Після того, як президент Петро Порошенко приїхав на презентацію книги “14 друзів хунти” в “Піцу ветерано” в Києві, багато радикалів у соцмережах розкритикували Остальцева за підігрування піару глави держави.

Читайте також:
5 фактів про “Veterano Pizza”: мережа росте, АТОвцям знижка

Після Порошенка в “Піцу Ветерано” до учасників АТО сходив глава МЗС Британії

Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна