Резервіст поранив телевізійника на навчаннях у Кривому Розі із незаконної зброї

 

Військовослужбовець резерву, який поранив криворізького журналіста В’ячеслава Вовка, незаконно придбав зброю, носив та зберігав її без передбаченого законом дозволу.
Про це повідомили у прес-службі поліції Кривого Рогу, передає 1kr.ua.

Фактично, резервіст приніс на навчання власну вогнепальну зброю і вистрілив у телевізійника.

“Були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом необережного нанесення тілесного ушкодження. В ході розгляду даного кримінальної справи працівниками поліції вилучено вогнепальну зброю, споряджену боєприпасами. Вогнепальну зброю підозрюваний в скоєнні злочину незаконно придбав, носив і зберігав без передбаченого законом дозволу”, – повідомили в міській поліції.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) і за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Стрілець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання під вартою.

 

Як повідомляв “Перший криворізький”, 6 липня у Кривому Розі в приміщенні та біля будівлі Саксаганської райради проходили навчання військових-резервістів.
У зйомках постановочного сюжету із затриманням “провокатора” зголосився взяти участь оператор порталу В’ячеслав Вовк. Він виконував роль статиста, військовослужбовці відпрацьовували на ньому свої навички.

Після відпрацювання В’ячеслава завели всередину будівлі, і через кілька хвилин всі, хто був надворі, почули глухий хлопок.

Військовослужбовці доставили оператора до другої міської лікарні з пораненням у шию, його прооперували.

Як відомо, в червні-липні в усіх областях України проходять масштабні навчання територіальної оборони ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна