Полк Нацгвардії “Азов” поставив на базі ідола Перуна та відзначив перемогу над іудеями. ФОТО

 

Військові загону спецпризначення Нацгвардії “Азов” встановили на базі в селі Урзуф під Маріуполем статую язичницького бога Перуна та урочисто відзначили День великої перемоги князя Святослава над хозарами.

Як повідомляє сайт “Азову”, святкування відбулося 3 липня – день, в який у 964 році військо князя Святослава Ігоревича (Хороброго) розбило хозар та знищило столицю іудейського Хозарського каганату Ітіль.

На базах “Азову”, який формується значною мірою з ультраправих активістів, відбулися урочисті шикування з цієї нагоди.

Звертаючись до бійців, командир полку “Азов” друг Мосе заявив “Ця грандіозна перемога над іудейською державою стоїть у ряду найбільш значущих подій слов’янської та світової історії. З невеликими силами князь зміг подолати ворога, який переважав… Непереможний дух та зброя нащадків Перуна знищили паразитичну систему. Ми можемо провести багато паралелей до сьогоднішніх подій. Проте найголовніше – це те, що ми повинні пам’ятати великі перемоги наших предків”.

Друг Кірт, командир 2-го батальйону, у свою чергу повідомив, що “Перун як першопредок, як справжній захисник свого роду, стане на захисті нашого гарнізону”.

“Після урочистого шикування на базі Урзуф відбувся обряд створення святилища Перуна. Кожен підрозділ надав для обряду кинджали, встановлені по колу біля Перуна. На цьому сакральному місці буде проходити освячення зброї перед бойовими завданнями”, – повідомили в прес-службі полку.

Друг Кірт, командир 2-го батальйону: “Запорука моці кожного війська – це славні військові традиції. На жаль, наші традиції протягом багатьох сотень років сплюндровувались”

 

Після шикування в Урзуфі відбулися спортивні змагання “азовців”.

 

Читайте також:
Нацгвардія впровадила посади капеланів

Слава “Азову”. З нагоди третьої річниці звільнення Маріуполя від бойовиків
у місті пройшов військовий парад. ВІДЕО

У Маріуполі розслідують напад нібито бійців “Азову” на темношкірих футболістів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна