Росія гальмує чергу на в’їзді в Крим, – ДПСУ

 

Російські служби в неділю, 2 липня, двічі припиняли пропускні операції на адміністративному кордоні з окупованим Кримом.
Про це помічник начальника Херсонського прикордонного загону Держприкордонслужби України Іван Шевцов повідомив виданню “Крим.Реалії”.

“Окупанти припиняли сполучення через так званий пропускний пункт навпроти КПВВ «Каланчак» із 11.30 до 15.00 і навпроти КПВВ «Чаплинка» із 15.00 до 16.00”, – сказав Шевцов.

Біля пункту “Каланчак” ввечері 2 липня очікувало близько 30 машин, у районі «Чаплинки» – 18.

Черги на адмінкордоні з Кримом почали утворюватися в неділю вранці. У Держприкордонслужбі повідомляли, що виникнення черг пов’язане з уповільненням пропускних операцій російськими службами на підконтрольних їм так званих пунктах пропуску. Російські прикордонники ж звинувачували українську сторону.

Нагадаємо, на травневі вихідні Росія так само гальмувала чергу на адмінмежі з Кримом.

Читайте також:
Українці стали рідше їздити в Крим і частіше – в ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна