У Києві затримали поліціянтку, яка замовила викрадення людини, щоб визволити з СІЗО свого партнера

 

Слідчі прокуратури спільно з СБУ в п’ятницю, 30 червня, затримали жінку-поліцейську, яка за 50 тисяч гривень замовила викрадення людини.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

“За підозрою в організації викрадення людини затримано заступника командира взводу одного з районних відділів управління поліції охорони у Київській області”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 24-річна жінка-правоохоронець хотіла визволити свого співмешканця, який перебуває в СІЗО за підозрою у вчиненні умисного вбивства.

Вона попросила знайомого за гроші викрасти іншого чоловіка та силою змусити його надати зізнавальні свідчення у тому вбивстві, таким чином знявши обвинувачення з її співмешканця.

За цю роботу поліціянтка спершу запропонувала виконавцю винагороду у 6 тисяч доларів, а потім зменшила цю суму до 50 тисяч гривень.

У рамках досудового слідства правоохоронці інсценували викрадення чоловіка та передали замовниці відеодокази начебто скоєного злочину.

Жінку затримали одразу після передачі нею “виконавцю” першої частини обумовленої винагороди.

На даний час готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 386 (перешкоджання з’явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку) КК України.

Читайте також:
Одеський адвокат живий. Поліція знов інсценувала вбивство,
щоб взяти крутого замовника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна