Півмільйона застави за Гужву внесла його заступниця Крюкова

 

Заступниця редактора видання “Страна.ua” Світлана Крюкова внесла за свого керівника Ігоря Гужву, підозрюваного у вимаганні, 544 тисячі гривень застави в понеділок, 26 червня.
Про це повідомила адвокат Гужви Олена Лукаш “Фейсбуці”.

Екс-міністр юстиції Лукаш також оприлюднила копію документу, який засвідчує, що гроші внесені на рахунок держказначейства.

“Заставу за Ігоря Гужву внесено Світланою Крюковою. Самого Ігоря вивезли з Лук’янівського СІЗО. Вивезли, знаючи про заставу… Дочекаємося підтвердження казначейства, і зовсім скоро Ігор буде на свободі!” – написала Лукаш.

Раніше Крюкова повідомляла у соцмережах, нібито ледь не вся редакція збирає гроші на заставу для свого головреда.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про взяття під варту Гужви, але визначив розмір застави 544 тис. грн. (замість 3 млн.).

Гужву затримали ввечері 22 червня за підозрою у вимаганні та отриманні 10 тисяч доларів за відмову від розміщення компрометуючих матеріалів на народного депутата від Радикальної партії Дмитра Лінька.
Генпрокуратура оприлюднила відеозаписи, які свідчать про вимагання Гужвою десятків тисяч доларів з РПЛ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна