Дружина полковника Нацгвардії Бойка вважає, що його кинули на полі бою

 

Дружина 35-річного командира розвідки Нацгвардії Олександра Бойка Світлана заявила, що їй відомо про обставини зникнення чоловіка біля Золотого в Луганській області.

“Він не зник, його залишили на полі бою тяжкопораненим”, – сказала вона в ефірі “Громадського радіо“.

За інформацією підлеглих Бойка, що були з командиром на тому ж завданні, він був поранений у ногу та живіт, але чи намагалися вони евакуювати з поля бою і чому це не вдалось, дружина не знає. Зараз триває службове розслідування.

У Світлани немає конкретної інформації про те, де перебуває її чоловік.

Нагадаємо, у Нацгвардії припускали, що він потрапив у полон.

“Я точно не знаю, де він, але я вірю і знаю, що він живий”, — зазначила дружина нацгвардійця.

Як повідомляла “Новинарня“, 20 червня стало відомо, що полковник НГУ Бойко зник безвісти під час виконання бойового завдання в результаті бойового зіткнення на Луганщині.
“За непідтвердженими даними, офіцер утримується одним із терористичних підрозділів ОРДЛО. Спроби вирішити питання щодо обміну та передачі полковника Бойка на сьогодні не призвели до позитивних результатів”, – повідомила прес-служба Нацгвардії. До заходів з пошуку долучені представники громадських організацій.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна