Активісти Приірпіння вимагають відставки глави МВС Авакова

 

Вранці 21 червня Кабінет Міністрів під час засідання уряду пікетували громадські активісти Київщини з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.
Про акцію повідомив громадський рух “Чесно“.

Учасники акції заявили про численні факти нападів на активістів Приірпіння і зазначили, що поліція бездіє.

View image on TwitterView image on Twitter

“За всі роки роботи Авакова, попри численні звернення, жоден з злочинів не розслідуваний. Ніхто не сів за грати. Поліція бездіяльністю покриває злочини”, – розповіли організатори.

View image on Twitter
“З обличчям все добре тільки в Арсена Авакова, а мешканців Приірпіння б’ють і калічать”, – зазначили в “Чесно”, маючи на увазі побиття противників місцевої влади.

Як відомо, вранці 14 червня у селищі Коцюбинське жорстоко побили голову ТВК селища Людмилу Демченко.

“Цей інцидент став черговим ганебним фактом у низці інших кримінальних правопорушень проти активістів, що ведуть боротьбу із незаконними забудовами у Приірпінні, справи за якими не розкриті, а правопорушники не притягнуті до відповідальності”, – підкреслили депутати міжфракційного об’єднання “Київщина”.

Нагадаємо, у грудні 2016 року в Києві безрезультатно відбулася акція “АвакOFF!”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна