“Вконтакте” закрив офіс у Києві

 

Київський офіс російської соціальної мережі “Вконтакте” закрився через санкції. Про це повідомляє “Громадське“.

“Усім співробітникам запропонували продовжити роботу «Вконтакте» або в холдингу Mail.Ru Group. Звісно, кожен вирішить для себе самостійно, чи є така можливість”, – сказав прес-секретар української філії Влад Лєготкін.

Читайте також:
Студент НаУКМА невдало позивався проти Порошенка через заборону “Вконтакте”

Замаскований “Пошукач”.
Стало відомо, як Mail.ru обходить заборону в Україні

Як відомо, 15 травня 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких «Аерофлот», соцмережі «Вконтакте» і «Одноклассники», компанія «Яндекс» тощо.
Президент Порошенко заявив, що санкції щодо Росії, зокрема їх останнє розширення, можуть бути переглянуті після виходу російських військ з території України.
Після застосування санкцій аудиторія російських соцмереж в Україні значно скоротилася.

Нагадаємо, “Яндексу” в Україні заблокували рахунки. Повідомлялося також, що Mail.Ru закриває офіси в Україні і визнає, що працювала тут не для прибутку.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна