У Києві на хабарі затримали інспектора з протидії митним правопорушенням. Він тікав і спричинив ДТП

 

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі головного державного інспектора управління протидії митним правопорушенням Київської митниці. Тікаючи під час затримання, він спричинив ДТП.

Правоохоронці, у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, задокументували отримання зловмисником 7,5 тисяч доларів США від імпортера побутової техніка за нестворення штучних перешкод при розмитненні товару.

Як повідомляє прес-центр СБУ, оперативники затримали митника на околиці Києва поблизу одного з торгівельно-розважальних центрів під час отримання частини хабара.

“Зловмисник намагався на власному автомобілі втекти з місця події, спровокувавши масштабну дорожньо-транспорту пригоду, в якій постраждали громадяни”, – зазначили в СБУ.

У ході обшуків за місцем роботи та проживання головного інспектора, співробітники СБ України вилучили велику кількість валюти та записи з відмітками про тримання хабарів від компаній-імпортерів.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності інших посадовців Київської митниці, задіяних у кримінальній оборудці.

Читайте також:
У Львові на хабарі затримали начвідділу митниці, який мав боротися з корупцією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.