У Києві вибухнула маршрутка, з-поміж поранених двох госпіталізували

 

У Києві в маршрутці №455 вдень 13 червня стався вибух, опіки різного ступеню отримали сім (за іншими даними – п’ять) осіб.

Як повідомляє “Київ оперативний”, НП сталася на зупинці, постраждали сім людей. На місце вибуху прибули кілька машин швидкої допомоги і патрульна поліція.

Як повідомляють “Вартові.Еспресо”, вибухнула система охолодження, гаряча суміш розлетілась по салону.

Водій автобуса знепритомнів, пасажири винесли його на вулицю.

Двох пасажирів, серед яких вагітна жінка, госпіталізували.

Як повідомляє Головне управління Нацполіції в Києві, подія сталася близько 13:20 на проспекті Перемоги. За попередніми даними, вибухнув розширювальний бак, п’ятеро осіб отримали травми, із них двох доставили в лікарню. Інформація про потерпілих уточнюється.

Відомості про інцидент зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна