Мешканці окупованої Алупки просять Путіна “врятувати місто”

 

Група мешканців міста Алупка, що в окупованому РФ Криму, записали відеозвернення до президента Росії Володимира Путіна, в якому попросили “врятувати” місто.

Відео розміщено на ресурсі alupkameinfo. 

“Наше місто гине. Просимо вас переглянути питання про адміністративний поділ міста Ялта і повернути Алупці органи місцевого самоврядування, міську раду, бюджет, а також служби, які забезпечують нормальне функціонування міста. Будь ласка, врятуйте наш місто”, – сказано у зверненні.

Також мешканці Алупки заявили, що головна визначна пам’ятка Алупки – Воронцовський парк – огороджується металевим парканом, а вхід на територію планують зробити платним.

“Таким чином перекриваються усі входи на міські пляжі, до єдиного місця відпочинку в нашому місті”, – розповіли невдоволені городяни.

Читайте також:
У Криму одиночні проросійські пікети козаків закінчились затриманням

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна