Куми: Кличко “породичався” з Медведчуком і Шуфричем

 

Український боксер, брат мера Києва Володимир Кличко й телеведуча Оксана Марченко, дружина політика Віктора Медведчука, стали кумами. У суботу, 10 червня, вони разом охрестили дівчинку.

Хрестини малої Марусі пройшли в Києво-Печерській Лаврі, повідомляє Jet Setter.

Серед гостей обряду була стиліст телеканалу “1+1” Ольга Слонь, яка й поділилася новиною з друзями в соціальній мережі “Фейсбук”.
Як видно з фото, дитину хрестив митрополит Київський УПЦ МП Онуфрій.

Джерела JS повідомляють, що, швидше за все, Володимир Кличко й Оксана Марченко стали хрещеними батьками народженої минулої зими дочки Нестора Шуфрича.
Тобто Кличко-молодший насамперед став кумом і з колишнім “регіоналом”, а нині нардепом від “Опозиційного блоку”.

Як відомо, Оксана Марченко і її чоловік, проросійський політик Віктор Медведчук – куми президента РФ Володимира Путіна. Хрещені батьки доньки Марченко та Медведчука Дар’ї – Путін і Світлана Медведєва, дружина прем’єра РФ.

Раніше Києво-Печерська лавра УПЦ МП була обрана Володимиром Кличком для хрещення своєї з акторкою Гайден Панеттьєрі дочки Кайі-Євдокії.

Читайте також:
Медведчук контактував із виборчим штабом Трампа, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна