В Андаманському морі знаходять тіла загиблих та уламки літака ЗС М’янми, який зазнав катастрофи

 

Тіла пасажирів та уламки військово-транспортного літака Y-8-200 F збройних сил М’янми, який розбився 7 червня, виявлені в Андаманському морі на захід від міста Лаунг Лоун. Про це повідомив офіційний представник ЗС країни, передає Associated Press.

За інформацією військового відомства М’янми, в ході пошуково-рятувальної операції в морі знайдено два рятувальні жилети, а також три тіла (чоловік, жінка й дитина) та шина, яка, імовірно, була частиною шасі літака. Тіла, за інформацією військових, належали чоловікові, жінці й дитині.

Як зазначає AР, на борту перебували 106 пасажирів, переважно члени родин військовослужбовців. Екіпаж літака складався з 14 осіб.

В районі пошуково-рятувальної операції перебувають кілька кораблів ВМС М’янми, п’ять літаків та три гелікоптери ведуть пошуки з повітря.

У МО країни зазначили, що даний літак Y-8 вони отримали в березні 2016 року, з тих пір його наліт склав лише 809 годин.

Літак вилетів 7 червня вдень з міста М’єй в регіоні Танінтайї на півдні країни, в столичний Янгон. Зв’язок було втрачено за 20 миль на захід від міста Давого.

Читайте також:
У Туреччині розбився військовий вертоліт: 13 жертв разом із генералом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна