У Миколаєві затримали стороннього боксера, який брав участь у бійці депутатів облради

 
У Миколаєві правоохоронці встановили місце знаходження та доставили до Центрального відділу поліції чоловіка, який підозрюється в причетності до бійки за участю депутатів Миколаївської облради Володимиром Фроленком і Федором Барною.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури області, затриманий не є депутатом облради.

«40-річний місцевий житель затриманий слідчим у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – повідомили в прокуратурі.

Наразі з’ясовуються всі обставин події, проводиться низка слідчих заходів.

Нагадаємо, на опублікованому відео бійки видно, як Фроленко тримає Барну, якого в цей час б’є невідомий. Барна на своїй сторінці у Facebook заявив, що його побив професійний боксер Олег Буц.

«Коли в стінах обласної ради тобі професійно завдає ударів відомий боксер, майстер спорту міжнародного класу Олег Буц, виникає питання про безпеку власного життя. Що просто обурює, коли Фроленко цілеспрямовано провокує в ході засідання комісії конфлікт для того, щоби в подальшому передати «справу» професійному боксеру», – написав Барна.

Як повідомляла “Новинарня“, депутати Миколаївської обласної ради Барна і Фроленко побилися в коридорі під час засідання бюджетної комісії 8 червня. Відео бійки, яка сталася в коридорі облради, опублікували місцеві ЗМІ; їй передувала суперечка щодо того, де шкільні автобуси, обіцяні ще в середині травня.
Попередньо дії учасників конфлікту кваліфіковано за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України «хуліганство», санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Барна обирався від БПП «Солідарність», наразі – позафракційний, є головою постійної комісії з питань регіонального розвитку, планування, бюджету, фінансів та інвестицій. Фроленко – голова фракції «Опозиційного блоку», секретар постійної комісії з питань регіонального розвитку, планування, бюджету, фінансів та інвестицій.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна