У Миколаєві голова фракції Опоблоку в облраді залучив відомого боксера до побиття колеги з БПП

 

У Миколаївській облраді голова фракції “Опозиційного блоку” Володимир Фроленко залучив професійного боксера до побиття депутата від БПП Федора Барни.

Інцидент виник на засіданні бюджетної комісії, яка проходила в напруженій атмосфері, повідомляють “НикВести”.

Під час словесної перепалки Фроленко вимагав від Барни “закрити рот”.

Барна викликав “опоблоківця” на “чоловічу розмову” в коридор. При цьому перший заступник голови облради Іван Кухта заблокував двері депутатської кімнати і не пускав журналістів у коридор, щоб вони “не робили сенсацію”.

Однак коли пресі вдалося пробратися у вестибюль, і журналісти стали свідками бійки, в ході якої Фроленко затиснув шию Барні, а невідомий чоловік бив його кулаками.

Пізніше з’ясувалося, що це був боксер, майстер спорту міжнародного класу Олег Буц.

 

Боксер Олег Буц. Фото: НикВести

Після інциденту засідання бюджетної комісії закрили, а Володимир Фроленко, залишаючи кімнату, кинув заступнику голови облради Андрію Кротову фразу: “Андрюхо, ти наступний”.

“НикВести” нагадують, що 15 грудня в Миколаєві троє невідомих в масках дідів морозів напали на Федора Барну і жорстоко побили його палицями.

Читайте також:
Луценко звільнив ще одного чиновника Миколаївщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна