Під Києвом відбудуться масштабні навчання сил територіальної оборони. ЗАПРОШЕННЯ

 

10-11 червня на Київщині відбудуться навчання сил територіальної оборони “Рух100.Злива”.
До участі в них запрошені військовозобов’язані громадяни та організації, задіяні у сфері тероборони.

“Реєстрація підрозділів тероборони, які зголосилися до участі, вже завершена. Станом на 06.06.2017 мали 570 учасників із міста Києва, Київської, Чернігівської, Львівської, Черкаської, Харківської, Донецької та Одеської областей”, – повідомили “Новинарні” в Русі сприяння територіальній обороні України.

Там зазначили, що захід проводиться в рамках меморандуму РСТОУ і Генштабу ЗСУ.

Навчання відбуватимуться на території Лютізького плацдарму, відомого як місце наймасштабнішої військової кампанії “Битва за Дніпро” часів ІІ Світової війни.

З командуванням Сухопутних військ України та Вишгородською районною державною адміністрацією погоджено район проведення навчань, а також відпрацьовано основні елементи взаємодії.

“Окрема подяка адміністрації музею «Битва за Київ у 1943 році», на території якого буде розташовано штаб навчань у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області”, – зазначили в РСТОУ.

“Рух сприяння територіальній обороні України переконаний, що російсько-фашистських загарбників може перемогти лише народ України, підготовлений та мотивований у Збройних силах України в цілому та в підрозділах територіальної оборони України зокрема”, – заявляє РСТОУ.

Охочих допомогти у проведенні навчань, а також висвітлити дану подію в засобах інформації просять звертатися за телефонами: +380674284055 та +380503310528

Форма для реєстрації ЗМІ та гостей навчань: https://goo.gl/forms/lAonDTyvJDC7yAia2

Читайте також:
Територіальна оборона: як громадські активісти
роблять роботу замість військкоматів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна