Російські інструктори вчать бойовиків ОРДЛО збивати безпілотники ОБСЄ, – ГУР

 

Офіцери збройних сил Росії на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей навчають бойовиків збивати безпілотники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє.

“З військовослужбовцями зенітних підрозділів 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ активно проводяться заняття щодо боротьби з безпілотними літальними апаратами. Особлива увага приділяється вивченню безпілотних літальних апаратів, які використовуються СММ ОБСЄ. Офіцери ЗС РФ, які проводять заняття, інструктують особовий склад щодо відкриття вогню по безпілотних літальних апаратах ОБСЄ за умови їх гарантованого ураження та можливості скритної евакуації”, – йдеться в повідомленні на ФБ-сторінці ГУР МОУ.

Читайте також:
За збитий безпілотник ОБСЄ “сепарам” дають відпустку і три літри спирту, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна