Вибух гранати у квартирі у Вишгороді: чоловік загинув, жінка в реанімації

 

У місті Вишгород Київської області у неділю ввечері, 4 червня, в квартирі 5-поверхового будинку на проспекті Мазепи, 5 вибухнула граната РГД. Чоловік загинув, жінка у важкому стані в реанімації.
Про це повідомила в понеділок прес-служба поліції Київщини.

“В одній з квартир міста Вишгород стався вибух – за попередніми даними, вибухнула граната РГД. У результаті чого 40-річний місцевий житель від отриманих травм загинув на місці. Невстановлена жінка, віком близько 40 років, у тяжкому стані доправлена до реанімації”, – йдеться в повідомленні.

Повідомлення про вибух у будинку надійшло на спецлінію “102” поліції Київщини о 23.25.

Встановлено, що на четвертому поверсі багатоповерхівки, у квартирі, яку винаймали 40-річний чоловік та його співмешканка, вибухнула граната.

 

Фахівці-вибухотехніки під час огляду помешкання вилучили запал від РГД. Вибухом пошкоджені вікно, стіни та стіл на кухні.

Працівники поліції встановлюють обставини трагічного випадку.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна