Російський рокер Бутусов у Криму – про українські санкції: “Нам є куди їздити, у нас країна величезна”

 

Відомий російський рок-музикант, лідер груп “Наутилус Помпіліус” і “Ю-Пітер” В’ячеслав Бутусов 4 червня виступив в окупованому Криму на концерті, присвяченому Дню Сімферополя.
Про це повідомляє “Кримінформ“.

На запитання про українські санкції після відвідин Криму музикант відповів, що не боїться заборони на в’їзд в Україну.
“Чому бути – того не минути. Наш російський ментальний обов’язок – терпіти і миритися. Нам є куди їздити, у нас країна величезна”, – сказав Бутусов.

“Близько тридцяти років я приїжджаю в Крим і ще приїжджатиму”, – додав він.

Зазначається, що глава окупаційної адміністрації міста Геннадій Бахарєв влаштував Бутусову екскурсію по Сімферополю, в ході якої той відвідав пам’ятник так званий “ввічливим людям” (російським окупаційним військам) і сквер Перемоги, “дізнався про події лютого-березня 2014 року та про те, як проходив незаконний референдум на півострові”.

Як відомо, російський музикант В’ячеслав Бутусов внесений у базу даних сайту “Миротворець” за неодноразове незаконне перетинання кордону України “для здійснення незаконної підприємницької (концертної) діяльності на тимчасово окупованій території України (АР Крим)”.

Читайте також:
Десант російських рокерів в ОРДЛО: співають пісні Суркова на вірші Мотороли

СБУ заборонила в’їзд Михалкову, Говорухіну, Задорнову,
Паніну та іншим російським “зіркам”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна