На Трійцю в зоні АТО спокійніше

 

З початку доби в неділю, 4 червня, у зоні АТО на Сході противник 14 разів відкривав вогонь по опорних пунктах ЗС України. Втрат серед українських бійців не було. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18:00.

Донецький напрямок. Ще за темної пори доби на цій частині лінії зіткнення противник з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів обстріляв опорні пункти сил АТО в районі Зайцевого та у передмісті Авдіївки.
Зранку та впродовж дня там встановилось відносне затишшя.

Луганський напрямок. Лише один раз бойовики застосовували зброю проти українських воїнів на цьому напрямку: одразу після опівночі з великокаліберних кулеметів обстріляли позиції ЗСУ біля Новоолександрівки.

Приморський напрямок. Тут ситуація залишається найнапруженішою. Особливо поблизу селища Водяне, де противник впродовж дня декілька разів здійснював обстріли наших позицій з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На тій же ділянці лінії фронту проросійські незаконні збройні формування з мінометів калібру 82 мм били по оборонних укріпленнях ЗС України неподалік Красногорівки. Біля Талаківки та Гнутового вогонь вели ворожі снайпери. Також на початку доби українських захисників Талаківки бандити обстріляли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Як писала “Новинарня“,у суботу на фронті – двоє загиблих бійців другий день поспіль.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна