Лисичанськ уже майже тиждень без води через борги перед енергетиками

 

Значна частина міста Лисичанськ (Луганська область) уже шостий день залишається без водопостачання. Починаючи з 29 травня, його припинено через борги водоканалу перед постачальником електроенергії.

Мешканців міста забезпечують водою пожежники, повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Луганській області.

Рятувальники запевнили, що підвозитимуть воду, доки не відновиться водопостачання.

Така ситуація склалася внаслідок заборгованості комунального підприємства “Лисичанськводоканал” перед Луганським енергетичним об’єднанням за постачання електроенергії.

Раніше комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Сергія Шиліна на позачерговому засіданні вирішила клопотати про розгляд цього питання на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю представників ТОВ “Луганське енергетичне об’єднання” та “Лисичанськводоканалу”, а також звернутися до облдержадміністрації щодо виділення коштів на погашення боргу ЛКСП “Лисичанськводоканал” перед ТОВ “Луганське енергетичне об’єднання”.

Читайте також:

“ЛНР” поки що залишатиметься без води через борги

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна