Після перемир’я бойовики обстріляли Мар’їнку, двоє цивільних поранені

 

Увечері 2 червня бойовики “ДНР” обстріляли місто Мар’їнка Донецької області. Як передає “Новинарня“, про це повідомив голова ДонВЦА Павло Жебрівський.

“Близько 18:00 російські окупанти знову обстріляли Мар’їнку. Дві міни розірвались у житловому кварталі на вулиці Прокоф’єва. Проранення середньої важкості отримала 20-річна дівчина і 71-річний чоловік”, – написав він у соцмережі.

“Зараз їх обох доставили в лікарню у Красногорівку. Інформація уточнюється”, – додав він.

У штабі АТО уточнили: по будинках місцевих мешканців бойовики ОРДО стріляли із заборонених Мінськими домовленостями 82-мм мінометів.
На місці обстрілу працює спостережна група української сторони СЦКК.

“Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей”, – констатувала українська сторона Спільного центру контролю і координації+.

Нагадаємо, 1 червня на Донбасі було оголошено перемир’я, але штаб АТО зафіксував 28 обстрілів з боку бойовиків.

Читайте також:
Хуг: минулого тижня в ОРДЛО – 5 поранених цивільних, на підконтрольній території – 4

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна