МінТОТ збільшив норму провезення деяких товарів через лінію розмежування. УТОЧНЕНО

 

Наказом міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб приватним особам дозволено перевозити через лінію розмежування особисті речі вагою до 150 кг. Про це повідомив у “Фейсбуці” заступник міністра Георгій Тука.

“Щойно підписав лист силовикам, яким інформую, що наказом міністра з 11 квітня 2017 року приватним особам дозволено перевозити речей вагою до 150 кг”, – поінформував Тука у “Фейсбуці”.

УТОЧНЕННЯ. Згодом Георгій Тука виправив повідомлення. “Збільшення стосується тих товарів, які придбані на гуманітарно-логістичних центрах”, – написав він.
“Прошу вибачення за некоректну подачу інформації”, – зазначив заступник міністра.

“Порівняно з тими обмеженнями, які вводять “братські народи ОРДЛи”, та зусиллями “Самопомочі”, Україна не збирається “відрізати гангрену” і залишати своїх громадян!” – наголосив він.

Як відомо, донедавна Україна дозволяла перевозити через лінію розмежування з ОРДЛО 75 кг особистих речей.

Читайте також:
МінТОТ обмежив кількість товарів, які можна переміщувати через лінію розмежування на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна