Перший віце-спікер Ірина Геращенко виступила рішуче проти запрошень депутатів на “останні дзвоники”

 

Ірина Геращенко
перший заступник голови Верховної Ради України, уповноважена президента з питань урегулювання на Сході України

(FB)

Найбільше в школі я ненавиділа лінійки і всіх цих виступаючих – від райкому, обкому і парткому. Пройшло майже 30 років, а сценарії не змінюються- бідні діти слухають тепер депутатів.

Моя стрічка заповнена фото моїх колег з мікрофонами, що виступають на лінійках. Колеги, навіщо??? Діти не голосують ): Не мучте їх, пліз. Нехай вони цей важливий для них день проведуть у своєму колі, з друзями і вчителями.

В мене питання до директорів шкіл: навіщо ви змагається в тому, хто більше депутатів і чиновників різних рівнів запросить, і ті мучитимуть дітей своїми виступами?

В мене пропозиція до дорогої і щиро шановної [міністра освіти] Лілії Гриневич: чи можемо зробити лінійки 1 вересня без депутатів і чиновників всіх рівнів? Тільки учні і вчителі. Думаю, діти й батьки нас підтримають):

P. S. Саме тому не приймаю запрошення відвідати школи 1 вересня та на останній дзвоник. Немає що там робити депутатам.

Зустрітися з вчителями в будь-який інший день – із задоволенням. Розповісти дітям про професію журналіста чи про політику, про євроінтеграцію і що завгодно у формі відкритого уроку – з радістю. Подарувати бібліотеку – з приємністю. Але НЕ ЛІНІЙКА ):

Читайте також:
Ірина Геращенко: Україна посилає сигнал вчителям Донбасу

Освітній фронт Донбасу: показуємо важливість боротьби за голови

Учні війни. Як школярі Донеччини живуть “на нулі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна