Групу “Іванушки International” не пустили в Україну. Вони хочуть судитись

 

Російському музичному гурту “Іванушки International” заборонили в’їзд на територію України. Про це заявив один з учасників колективу Андрій Григор’єв-Аполлонов.

За його словами, група прилетіла на приватний концерт до Києва – “на ювілей дівчини, яка їхня фанатка з 10 років”, а про заборону на в’їзд дізналася тільки в аеропорту “Бориспіль”.

“Щиро засмучені! Тому що група “Іванушки International” з моменту приєднання Криму до Росії не давала концертів в Криму і в Україні”, – заявив 46-річний Григор’єв-Аполлонов, якого цитує “Комсомольская правда в Криму”.

Водночас він визнає, що один з учасників гурту таки мав поїздку на окуповану територію Криму, а саме – був в Ялті.

“Ми могли потрапити під одну гребінку через Кирила Андрєєва, який їздив до Ялти на спортивний турнір з хокею. Це абсолютно конфіденційна інформація, про яку я, до речі, дізнався вчора, коли мені надали ці дані. Просто нас (“Іванушок”) ідентифікують як єдине ціле. Але ми ж не сіамські близнюки. Кирило їздив по своїй сольній особистої програмі. Про те, що він їде грати в Ялту, він нас не попереджав”, – розповів Григор’єв-Аполлонов.

За його словами, група летіла з Астани, а в “Борисполі” перебувала 6-8 годин, після чого була відправлена в Росію через Мінськ.

“Іванушки International” заявили, що оскаржуватимуть заборону на в’їзд до України.

“Я не розумію, як можна було так прийняти групу, яка співає романтичні пісні, якій політика пофіг? Ми поза політикою! Хлопці (прикордонники), які озвучили мені це рішення, кажуть: “Ми самі виросли на ваших піснях, але закон є закон”. Тому мені хочеться, щоб вони надали інформацію про наш концерті в Криму, який нібито був”, – заявив Григор’єв-Аполлонов.

Як писала “Новинарня“, раніше цього року в Україну не пустили російську учасницю “Євробачення” Юлію Самойлову, співачку Лоліту Мілявську, актрис Олену Воробей та Олену Яковлєву та ін.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна