Ватажок “ДНР” Захарченко висловився на підтримку Савченко як кандидатки в президенти України

 

Ватажок бойовиків “ДНР” Олександр Захарченко стежить за рейтингами кандидатів у президенти України і вважає, що позафракційна депутатка Верховної Ради Надія Савченко може розраховувати на велику підтримку на наступних виборах. Таку заяву лідера терористичного угруповання 26 травня поширило сепаратистське агентство ДАН.

“Про шанси говорити рано, але те, що Савченко отримає велику підтримку електорату – це факт. Вона відома, і те, що вона говорить – це насправді турбує багатьох українців”, – сказав Захарченко.

Як відомо, восени 2016 року Захарченко і ватажок “ЛНР” Плотницький зустрічалися з Савченко на сепаратних переговорах у Мінську, а в січні 2017 року депутатка приїздила в Донецьк, де відвідала українських заручників.

Днями Надія Савченко заявила про намір балотуватися в президенти України. Наступні президентські вибори заплановані на 31 березня 2019 року.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.