СММ ОБСЄ зафіксувала уламки міни і ракети “Граду” на території бойовиків “ЛНР”

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ поблизу мосту в Станиці Луганській – на боці сепаратистів – зафіксувала фрагменти мінометної міни калібру 82 мм і ракети реактивної системи залпового вогню “Град” 122 мм. Про це йдеться у звіті ОБСЄ.

“У підконтрольному “ЛНР” районі на південь від мосту в Станиці Луганській команда СММ знову бачила фрагменти мінометної міни калібру 82 мм і ракети реактивної системи залпового вогню (БМ-21 “Град”, 122 мм) на асфальтовій дорозі за 250 м на північ від пам’ятника князю Ігорю”, – йдеться у звіті.

При цьому Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму тиші в Донецькій та Луганській областях. В Донецькій патруль зафіксував приблизно 260 вибухів проти орієнтовно 500 за попередній період. У Луганській – 3 вибухи проти 50.

Читайте також:
Поліція показала фото наслідків обстрілу Красногорівки з “градів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна