Невідомі захопили кабінет голови Держгеонадр, – прес-служба

 

Державна служба геології та надр повідомила про захоплення невідомими особами кабінету голови відомства в четвер, 25 травня.
Згідно з даними прес-служби Держгеонадр, вони намагаються отримати доступ до документів, печаток та сейфу.

“Сьогодні, 25 травня, невідомі особи захопили кабінет голови Державної служби геології та надр України. Співробітники служби у паніці, наразі їх не допускають до робочих місць. До Держгеонадр також приїхали народні депутати. Відомство оточене громадськими активістами та правоохоронцями”, – йдеться в повідомленні.

Прес-служба зазначає, що 23 травня Комісія з питань вищого корпусу держслужби на конкурсі не змогла вибрати переможця на посаду голови Держгеонадр. Конкурс мав відбутися ще 16 травня, проте комісія перенесла його через відсутність кворуму.

ОНОВЛЕНО. За даними каналу “Еспресо”, офіс взяли під контроль люди  Олега Кирилюка і його заступника Миколи Фощія.

Як повідомляв УНІАН, 18 травня поточного року Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов’язки голови Державної служби геології та надр Олега Кирилюка. До цього посаду в. о. голови відомства обіймав Микола Бояркін.

У листопаді 2016 року Національне антикорупційне бюро України почало кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення тимчасового виконувача обов’язків голови Державної служби геології та надр України Миколи Бояркіна.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна